Skip links

Boekhoudprogramma Jortt

Gemaakt voor ondernemers

Jortt is gebouwd door ondernemers en begonnen met de vraag waarom boekhouden zo nodeloos ingewikkeld is. Van daaruit is een heel vernieuwd boekhoudprogramma ontstaan. Een programma dat de boekhouding voor je doet. Daarom werken wij met het boekhoudt programma jortt. Het maakt het makkelijker zoal voor ons als voor de klant zelf. Doordat jortt makkelijk te gebruiken is en het bepaalde boekingen zelf doet kunnen wij onze prijzen wat omlaag gooien. Wat ervoor zorgt dat u goedkoper uitkomt  

Btw-aangifte

Btw-aangifte doen kan best lastig zijn. De belastingdienst kent veel regels en nog meer uitzonderingen. Daarom heeft jortt gekeken hoe ze de btw-aangifte zo eenvoudig mogelijk kunnen maken. 

De boekhoudt bot berekent en controleert de btw-aangifte voor je. Je weet altijd hoeveel btw je moet afdragen ruim voordat je de aangifte moet indienen. En als je er niet uit komt dan helpen wij je verder.  

Automatisch incasseren

Voor het automatisch incasseren werkt jortt samen met payment serviceprovider mollie, daardoor heb je geen incasso-overeenkomst met je bank nodig. Daardoor is het automatisch incasseren meestal binnen een dag geregeld. Jortt heeft een een-op-een relatie tussen de factuur en de incasso. Daardoor kan je per factuur controleren of de automatische incasso is gelukt, als die niet gelukt is dan start jortt een paar dagen zelf een tweede, en als het nodig is, een derde poging. Als de incasso niet lukt na de derde poging, dan ontvang jij een melding en je klant een betaalverzoek met een IDEAL-betaallink.  

Meld je aan voor een gratis intake!

    Leave a comment