Skip links

Heldere kosten voor uitbesteden van je boekhouding.

Met Boekhoudvriend kies je voor moderne boekhouding die meegroeit met jouw bedrijf. Alles voor een helder tarief. Zonder verborgen kosten.

Vanaf 150/maand

B.V.

Online, actueel visueel inzicht via boekhoudprogramma

Koppeling zakelijke bankrekeningen

Elk kwartaal doen wij de aangifte omzetbelasting (BTW)

Jaarlijks een balans en winst- en verliesrekening

Jaarlijks aangifte vennootschapsbelasting (VPB)

Jaarlijks doen wij aangifte inkomstenbelasting (IB)

Jaarlijks aangifte dividendbelasting DGA

Ben je een starter? Geniet van een speciaal tarief.

Aanmelden

Transparante kosten boekhouding

GEEN VERRASSINGEN ACHTERAF
Boekhoudvriend houdt van duidelijkheid en dat is ook precies wat we bieden. Je betaalt een helder tarief en ons abonnement is maandelijks opzegbaar. Alle benodigdheden en advies voor je boekhouding zijn inbegrepen.

Overstappen van andere boekhouder? Gratis overstapservice

Aanmelden

Veelgestelde vragen voor boekhouding ZZP'ersMKBRechtspersonenStichtingenVerenigingen

Als ondernemer is de administratie bijhouden vaak een hele klus. De boekhoudvriend is expert op het gebied van financiële administraties opzetten en bijhouden. Hierdoor bespaar je veel tijd! Bovendien zijn onze specialisten op de hoogte van alle actuele regelingen en aftrekposten waardoor je mogelijk kan besparen op de belasting.

Boekhoudvriend is je persoonlijke boekhouder. Deze vriend neemt jouw financiële administratie uit handen, zodat je meer tijd heeft voor andere dingen. Tevens kan je ook voor belastingadvies op maat krijgen.

Er zijn verschillende manieren om contact op te nemen met Boekhoudvriend. Om de drempel zo laag mogelijk te houden bieden wij een online chatdienst aan. Voor simpele vragen kan je hier snel geholpen mee worden! Stuur je liever een e-mail? Dat mag natuurlijk ook altijd. Dit kan naar info@boekhoudvriend.nl

Wanneer je kiest voor een boekhoudvriend krijg je een persoonlijke boekhouder toegewezen. Al onze boekhoudvrienden beschikken over een breed scala aan kennis binnen de financiële sector. Deze vriend kan je altijd per mail of chat bereiken.

ja

Gratis intake.
Geheel vrijblijvend!

Je gebruikt Boekhoudvriend al vanaf € 99 per maand!

Aanmelden