Skip links

Boekhouding Uitbesteden.

Goed geregeld met je persoonlijke boekhouder. Nooit meer stress over je boekhouding

Aanmelden
Een persoonlijke boekhouder

De boekhoudvriend is speciaal opgezet voor ondernemers en freelancers. Een service die de boekhouding voor je verzorgd, zodat het in orde is en jij er zo min mogelijk tijd aan kwijt bent.

Onze boekhouders zorgen dat alles goed wordt verwerkt in je administratie en dat de aangiftes worden gedaan. Zo klopt de administratie altijd, ook volgens de Belastingdienst.

Meld je aan voor een gratis intake!

  Boekhouding uitbesteden

  We zorgen ervoor dat je aangiftes zo gunstig mogelijk zijn zodat je geen belastingvoordeel mist. Daarnaast kan je altijd met ons sparren over je financiële vragen. Is het verstandig om nog te investeren dit jaar, hoeveel geld kan ik opzij zetten voor mijn pensioen en hoe zit het met een auto van de zaak?

  Boekhouding goed geregeld

  Het is een combinatie van een van de beste boekhoudprogramma’s van Nederland en doorgewinterde boekhouders die ervoor zorgen dat je boekhouding en aangiftes kloppen.  Gebruik je al een boekhoudprogramma en wil je daarin blijven werken? Dan kan dat trouwens meestal gewoon.

  Lekker blijven ondernemen terwijl je boekhouding geregeld wordt? Nooit meer stress voor de belastingdienst. Eindelijk een boekhouding die wel klopt.

  voor ondernemers & freelancers
  voor ondernemers & freelancers
  voor ondernemers & freelancers
  Waar we het voor doen

  Echte mensen die aan jouw boekhouding werken.

  Een team dedicated boekhouders voor de administratie en aangiftes van alle kleine ondernemers in Nederland. Je eigen boekhouder voor al je aangiftes en vragen.

  Aanmelden

  Onze boekhouders doen boekhouding voor:

  Houd eenvoudig je administratie bij in je eigen online account. Jouw boekhouder controleert deze, doet je btw aangiftes, stelt je jaarrekening op en doet aan het einde van het jaar je aangifte inkomstenbelasting. Je boekhouder is het hele jaar bereikbaar voor support en al je vragen!

  Aanmelden
  ja

  ZZP'ers (Eenmanszaken)

  V.O.F.'s & Maatschappen

  Rechtspersonen zoals BV's en NV's

  Stichtingen & Verenigingen

  Heldere kosten voor uitbesteden van je boekhouding.

  Met Boekhoudvriend kies je voor moderne boekhouding die meegroeit met jouw bedrijf. Alles voor een helder tarief. Zonder verborgen kosten.

  Vanaf 150/maand

  B.V.

  Online, actueel visueel inzicht via boekhoudprogramma

  Koppeling zakelijke bankrekeningen

  Elk kwartaal doen wij de aangifte omzetbelasting (BTW)

  Jaarlijks een balans en winst- en verliesrekening

  Jaarlijks aangifte vennootschapsbelasting (VPB)

  Jaarlijks doen wij aangifte inkomstenbelasting (IB)

  Jaarlijks aangifte dividendbelasting DGA

  Transparante kosten boekhouding

  GEEN VERRASSINGEN ACHTERAF
  Boekhoudvriend houdt van duidelijkheid en dat is ook precies wat we bieden. Je betaalt een helder tarief en ons abonnement is maandelijks opzegbaar. Alle benodigdheden en advies voor je boekhouding zijn inbegrepen.

  Overstappen van andere boekhouder?

  Ongeacht de grootte van je bedrijf, je kunt profiteren van het aanmelden bij Boekhoudvriend vandaag. We bieden een gratis intake!

  Aanmelden