Skip links

Waarom E-boekhouden?

Ervaringen met E-boekhouden. 

De ervaringen met e-boekhouden zijn zeer positief, van zowel van ons als van de klant. Als gebruiker van e-boekhouden vinden wij het prettig dat onze klanten een bankkoppeling hebben. Dit voorkomt verschillen in de aansluiting van de boekhouding en de bank, en maakt verwerking op dagelijkse basis mogelijk. E-boekhouden biedt koppelingen met de meeste banken, terwijl jortt dit erg beperkt heeft. Voor onze klanten is gebruiksgemak ook belangrijk. Zo zijn de gebruikte termen en de verschillende functies in het boekhoudt pakket afgestemd op de ondernemer, wat het gebruiksgemak software verbeterd. Doordat e-boekhouden eenvoudig te gebruiken is kunnen wij de prijzen laag houden en u tevreden met ons werk.  

Functies en mogelijkheden. 

E-boekhouden biedt u alles wat u nodig heeft. Boekhouden, facturen, offertes, urenregistratie, relatiebeheer, voorraadbeheer en nog veel meer. Als klant van e-boekhouden kunt u gebruik maken van innovatie functies als automatische bankkoppelingen, scan en herken, mail & herken en een app voor op uw smartphone of tablet. 

Samen werken wij in E-Boekhouden.nl  

Wanneer wij te werk gaan met uw boekhouding kunt u ten alle tijden meekijken wat er gebeurt, je kunt dus altijd mee kijken hoe uw bedrijf ervoor staat, wij kunnen uw complete administratie verzorgen, de boekingen maken, aangiften doen bij de belastingdienst, jaarrekeningen maken of winst- en verliesrekeningen opstellen. Door samen in E-boekhouden.nl te werken heb je altijd inzage in de boeken. Doordat wij goed de regels van de belastingdienst kennen kunnen we er allerlei voordelen voor je aanvragen, waarmee je vaak meer bespaart dan dat wij kosten 

Boekhoudprogramma voor zzp’ers. 

E-boekhouden.nl is ideaal qua gebruiksgemak voor kleine ondernemers die niet te veel geld uit willen geven aan een boekhoudt pakket. Met onze hulp heeft u minder zorgen en geld te besparen waardoor u zich kan focussen op uw onderneming. Het online boekhoudprogramma voor zzp’ers is niet alleen compleet maar ook nog eens eenvoudig te gebruiken. U hoeft uw administratie niet meer grotendeels uit te besteden aan uw boekhouder of accountant. De onlinesoftware doet het werk voor u, want met een simpele druk op de knop verstuurt u zelf de btw-aangifte.   

Meld je aan voor een gratis intake!

    Leave a comment