Skip links

Digitalisering van je boekhouding

Digitale boekhouding: handig en betaalbaar. 

Naarmate een bedrijf groeit, groeit ook het papierwerk. Dit is een logisch en positief gevolg. Dit kan er echter voor zorgen dat u het grote geheel uit het oog verliest. Gelukkig kun je tegenwoordig heel gemakkelijk je boekhouding digitaliseren. Dus omvangrijke bonnetjes en rondslingerende dossiers behoren tot het verleden. Met het online boekhoudprogramma van Kleisten heeft u al uw managementwerk op één plek. Het is heel duidelijk.  

Digitale boekhouding geeft inzicht. U bent dus minder tijd kwijt aan de boekhouding en meer tijd aan zaken. De ervaring leert ook dat er met een goed online boekhoudprogramma minder fouten worden gemaakt. Daarom kunnen we zeggen dat het digitaliseren van je boekhouding alleen maar een voordeel heeft. 

Tijdbesparing. 

Wanneer u uw administratie digitaliseert, bespaart het u tijd met het overzetten van gegevens tussen verschillende systemen. Voorheen moest je handmatig gegevens overzetten door bonnen en facturen te knippen en te plakken of handmatig opnieuw in te voeren.  

Ook zou uw boekhouder of accountant minder tijd aan uw beheer moeten besteden. Zeker als je financieel beheer gekoppeld hebt aan je boekhoudsysteem, werkt het veel efficiënter. 

Overzichtelijk. 

Wanneer gegevens automatisch in het boekhoudsysteem worden geladen, hoeft u geen berekeningen te maken om te zien hoe uw bedrijf ervoor staat. Door de administratie te digitaliseren heeft u altijd een overzicht van de exacte hoeveelheid geld die binnenkomt en uitgaat. Het interpreteren van uw eigen gegevens behoort tot het verleden. 

Goed voor het milieu. 

Met digitale boekhouding wordt het gebruik van papier overbodig. Dat betekent dat het digitaliseren van uw boekhouding goed is voor het milieu. In het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) is dit zeker in deze tijden een belangrijk voordeel.  

Meld je aan voor een gratis intake!

    Leave a comment