Skip links

Boekhoudprogramma Twinfield

Gebruiksgemak. 

De software van Twinfield is ontwikkeld voor een grote groep bedrijven. Zowel zzp’ers, MKB’ers als grote bedrijven kunnen bij Twinfield terecht. Als zzp’er kan het wat uitdagender zijn om met software te werken, zeker in het begin. Dit boekhoudprogramma heeft veel functies en mogelijkheden. Maar als je er eenmaal aan gewend bent, is het echt een pluspunt. Het programma kan dus gemakkelijk meegroeien met uw bedrijf. Terwijl je als zzp’er in het begin wat aan gebruiksgemak moet inleveren, profiteer je van schaalbaarheid. 

Voordelen en nadelen van Twinfield? 

Voordelen: 

  • Je hebt altijd real-time inzicht in je financiële stand van zaken dankzij de verschillende automatiseringen. Zo kun je op ieder moment bekijken hoe je onderneming ervoor staat. 
  • De software van Twinfield is geschikt voor eenmanszaken én grote bedrijven. Hierdoor is het boekhoudprogramma makkelijk schaalbaar en kan het meegroeien met je bedrijf. Zo hoef je niet na een aantal maanden of jaren over te schakelen naar een ander boekhoudprogramma.  
  • De producent van deze boekhoudsoftware focust zich op het belang van veiligheid. Je gegevens staan bij deze partij dus zeker goed beveiligd in de Cloud.  
  • Binnen Twinfield heb je toegang tot veel verschillende koppelingen met andere bedrijfssoftware. 

Nadelen: 

  • Vergeleken met andere boekhoudsoftware aanbieders is de prijs van Twinfield aan de hoge kant. Dit is vooral het geval voor ZZP’ers die niet alle functionaliteiten gebruiken. 
  • Met het relatief dure pakket voor ZZP’ers kunnen geen facturen worden gemaakt. 

Prijzen? 

Twinfield biedt bedrijven drie mogelijke formules. Het instapmodel kost €36,25 per maand. Met dit basisabonnement kunt u als ondernemer de standaardrekeningen aanhouden. Dit omvat een gratis weergavefunctie voor accountants. Wil je vanuit het plan ook facturen versturen, dan is het noodzakelijk om te upgraden naar de tweede versie. Dit abonnement heet MKB en kost €51,50 per maand. Wie kiest voor het complete pakket betaalt €77,50 per maand. In dit nieuwste pakket krijg je toegang tot verschillende extra’s, zoals  werken met vreemde valuta of tijdbeheer. Gelukkig is er  een gratis proeflidmaatschap voor startende ondernemers. Degenen die het gebruiken, kunnen het plan 30 dagen  gratis proberen. Op deze manier heb je als beginner een beter inzicht in de mogelijkheden van het pakket en kun je zelf ontdekken of het  geschikt is voor de boekhouding en administratie van je bedrijf. 

Meld je aan voor een gratis intake!

    Leave a comment